Verzending

Op dit moment bieden wij twee verzendopties aan:

 1. Postzegels: Deze optie kost €4.95 en omvat standaardverzending zonder track en trace code. Houd er rekening mee dat deze methode geen trackinginformatie biedt. Vanaf een aankoopbedrag van 75 euro is deze verzendmethode gratis.

 2. Track & Trace: Voor €7.50 bieden wij verzending aan met een track & trace code. Hiermee kunt u uw bestelling volgen tijdens het verzendproces en bent u verzekerd van een veilige levering. Let op: momenteel bieden we deze optie aan tegen een hogere prijs, maar we streven ernaar om in de nabije toekomst over te stappen op het aanbieden van track & trace voor hetzelfde tarief als postzegels. Bij een aankoopbedrag van minimum 100 euro is deze verzendmethode gratis.

Na het afronden van uw bestelling streven wij ernaar om uw pakketje binnen 1-3 werkdagen bij u af te leveren.

Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor rekening van de klant zijn. Indien u ervoor kiest om een product te retourneren, zijn ook de retourkosten voor uw rekening.

Retourbeleid/Retourinformatie

 • Retourtermijn: Wanneer u een product ontvangt dat niet voldoet aan uw verwachten heeft u het recht om producten binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling te retourneren.

 • Voorwaarden voor retourneren: Producten kunnen alleen worden geretourneerd als ze zich in dezelfde staat bevinden als waarin ze zijn verstuurd, inclusief de originele verpakking. Wanneer er reeds schade aan het product is bij ontvangst, contacteer me dan best even zodat we dit samen kunnen bekijken. Mogelijke retourkosten worden dan niet tot uw rekening gebracht. 

 • Retourprocedure: Neem alstublieft contact met ons op voordat u een product retourneert. We kunnen de mogelijke verzendopties met u bespreken, maar de keuze blijft uw verantwoordelijkheid. Houd er rekening mee dat eventuele problemen of verlies tijdens het retourproces uw verantwoordelijkheid zijn.

 • Kosten voor retourzending: De kosten voor het retourneren van producten zijn voor uw rekening, tenzij het product beschadigd is bij ontvangst of het verkeerde product is geleverd. In dat geval zullen wij de retourkosten dekken.

 • Uitzonderingen: Vanwege hygiënische redenen kunnen oorbellen en piercings niet worden geretourneerd. Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geretourneerd, net zoals items aangekocht tijdens shopevents of unieke tijdelijke acties. Indien je hierover meer informatie wenst, mag je altijd contact opnemen.

 • Terugbetalingsbeleid: In geval van schade aan een product geven wij de voorkeur aan het opnieuw verzenden van hetzelfde product. Als dit niet mogelijk is, bijvoorbeeld door een stockbreuk, bieden wij een retourbon aan of stellen wij een alternatief product voor. Wanneer het product wordt geretourneerd omdat het niet aan uw verwachtingen voldoet, wordt het desbetreffende bedrag teruggestort zodra het product door mij in ontvangst is genomen.

Garantie en Restitutie

 • Garantieperiode: Wij bieden een garantieperiode van 14 dagen op onze producten.

 • Garantievoorwaarden: De garantie is van toepassing in het geval van schade die optreedt binnen de garantieperiode van 14 dagen, en die te wijten is aan een defect van het product zelf of een fout tijdens de productie ervan. Schade veroorzaakt door de klant bij het dragen van de sieraden valt niet binnen deze garantieperiode.

 • Procedure voor garantieclaims: Indien er schade optreedt aan een product, kunt u zo snel mogelijk contact met ons opnemen. Wij geven de voorkeur aan contact via Instagram of e-mail, zodat we uw bericht zo snel mogelijk kunnen beantwoorden. Afhankelijk van de aard van de schade en uw voorkeur kunnen verschillende opties worden overwogen. Indien het desbetreffende product nog op voorraad is of kan worden bijgemaakt, heeft dit de voorkeur. Als dit niet mogelijk is, kunnen we een vervangend product opsturen of een tegoedbon verstrekken. In uitzonderlijke gevallen kan het bedrag van het product worden teruggestort.

 • Uitzonderingen: Vanwege de kwaliteit die MP Jewellery biedt, verwachten we niet dat er slijtage optreedt binnen de garantieperiode van 14 dagen. Als dit toch het geval is, kunt u zeker contact met ons opnemen en helpen we u graag verder. Let op: schade veroorzaakt door verkeerd gebruik van een product valt niet binnen de garantievoorwaarden, maar we willen graag bekijken of eventuele herstellingen mogelijk zijn.