Skip to content

Gratis verzending vanaf €50 (track&trace vanaf €75)

 

VERZENDING & RETOUR

Ik doe mijn uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Als je jouw bestelling voor 14.00u hebt geplaats op een werkdag, verstuur ik het de dag nadien. Soms lukt dit niet door omstandigheden (school, werk, …) maar dan wordt het hooguit 1-2 dagen later verzonden. Hier breng ik jou dan ook van op de hoogte!

VERZENDKOSTEN 

De verzendkosten binnen België bedragen €3,50 en binnen Europa €5,20. Vanaf €50,- wordt je bestelling gratis verzonden binnen België. Vanaf €75,- zijn er geen verzendkosten voor Europese verzendingen.

VERZENDBEVESTIGING 

Het is momenteel nog niet mogelijk om je pakket via track&trace te ontvangen. Tot op heden heb ik geen problemen ondervonden via de huidige verzendmethode. Hierdoor heb ik de keuze gemaakt track&trace nog niet in te voeren en kan ik nog steeds een kwaliteitsvolle shipping aan een vlot tempo en een lagere prijs garanderen.

Ben je niet tevreden over de aankoop die je hebt ontvangen, of wil je graag iets ruilen omdat

Zou je om een bepaalde reden je artikel willen retourneren? Contacteer me even zodat we dit in orde kunnen brengen.


Retourvoorwaarden

  • Sale items mogen nietgeretourneerd of geruild worden
  • De producten zijn in oorspronkelijke staat (niet gedragen en onbeschadigd)
  • Retourzendingen zijn op eigen kosten 
  • Retourneren is op eigen risico; wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies van retourzendingen. Het is daarom altijd slim om je pakket retour te zenden met een trackingcode van Bpost, zodat je een bewijs van verzending hebt!          

 

Retouradres: 

MP Jewellery
Breeërweg 34
3950 Bocholt
België